Через війну Tarabarova продає дім, за який не може платити кредит

Співачка Світлана Тарабарова через війну змушена продати дім, за який не в силах платити кредит. Два роки тому вони разом з чоловіком, продюсером Олексієм Бондарем вирішили придбати дім своєї мрії. Вже майже закінчили там ремонт і посадили невеличкий сад. Але через війну шоу-бізнес в Україні взагалі не функціонує – концертів немає, а отже – і гонорарів для артистів немає.

Tarabarova зі сльозами на очах розповіла, що вони з чоловіком прийняли єдине правильне рішення – продати будинок. Він знаходиться неподалік Києва, у закритому котеджному містечку, але на щастя, не постраждав під час окупації Київщини. «66 будинків із 100 зачепило. Нам пощастило, наш будинок цілий», - розповідає співачка в інтерв’ю Славі Дьоміну.  

Tarabarova біля дому
Tarabarova продає дім

Tarabarova розповіла, що у них підписаний кредит не з банком, а з забудовником. 

«Нам пощастило, півроку на нас ніхто не тиснув. Власник містечка розумів, що моя робота повністю призупинена – 24 лютого шоу-бізнес помер. Зараз це лише на благодійних засадах. 

Останній місяць ми живемо з чоловіком у напрузі – нам потрібно віддавати за будинок, а ми не знаємо, де взяти ці гроші. Тому прийняли рішення, що будемо продавати.

Це просто речі, до них не можна прив’язуватися. Тому будемо шукати людину, яка в класні руки забере те, що ми викохали», - розповідає зі сльозами на очах співачка. 

Світлана Тарабарова з чоловіком та дітьми вдома
Світлана Тарабарова з чоловіком та дітьми вдома

Але Світлана Тарабарова вважає, що не треба сильно засмучуватись через це.

«Ми шукали, в кого взяти в борг, тому що зараз взагалі не кредитують. А ми ще маємо віддати кругленьку суму. Але все, що робиться, робиться на краще. Все буде, як буде. Найважливіше – це життя».

Фото: Інстаграм