Борис Джонсон став батьком увосьме

Колишній 58-річний прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон увосьме став батьком. Його 35-річна дружина Керрі народила тиждень тому сина, якого назвали Френкі. Ім’я для хлопчика обрав сам Борис. Фотографіями немовляти жінка поділилася в Інстаграм.

«Тиждень Френкі. Ласкаво просимо у світ Френка Альфреда Одіссея Джонсона, який народився 5 липня о 9:15 ранку.
Я люблю кожну хвилину сонної дитячої бульбашки. Бачити, як мої старші двоє обіймають свого нового братика з такою радістю та хвилюванням, було найпрекраснішим, що можна було побачити. Ми всі під сильним враженням», - написала місіс Джонсон.

Жінка з немовлям у ліжку
Дружина Бориса Джонсона Керрі показала новонародженого сина Френкі
Дитина у ліжку
Восьма дитина Бориса Джонсона - маленький син Френкі
Немовля лежить на ліжку
Восьма дитина Бориса Джонсона - маленький син Френкі
Двоє дітей у ліжку
Старший братик Вілф доглядає молодшого Френкі

У Керрі та Бориса Джонсона вже є двоє спільних дітей – 3-річний син Вілф та півторарічна донька Ромі.

Нагадаємо, що Борис Джонсон зараз одружений втретє на Керрі Сімондс, яка працювала разом з ним в одній команді, коли той перебував на посаді прем’єр-міністра Великої Британії. Їх роман почався ще тоді, коли Борис був одружений на Марині Віллер. Їх брак, в якому народилося четверо дітей, тривав 25 років. 

Також у Бориса Джонсона є донька, яку йому народила у 2009 році мистецтвознавець Хелен Макінтайр. Політик довго приховував і позашлюбну доньку і цей роман, але зізнався в 2021-му році в одному з інтерв’ю.

Фото: Інстаграм