Борис Джонсон увосьме стане батьком

Колишній 58-річний прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон зовсім скоро у восьмий раз стане батьком. Його 35-річна дружина Керрі оголосила, що чекає на третю спільну дитину, яка має народитися вже за місяць. У пари вже є двоє спільних дітей – 3-річний син Вілф та півторарічна донька Ромі.  

«Новий член команди прибуде всього за кілька тижнів. Я почувалася досить виснаженою протягом більшої частини останніх 8 місяців, але ми не можемо дочекатися зустрічі з цим малюком. Вілф у захваті від того, що знову стане старшим братом, і безперервно базікає про це. Не думайте, що Ромі здогадується про те, що на нас чекає... Скоро вона все зрозуміє!», - написала в інстаграм дружина Джонсона. 

Керрі Джонсон йде полем з дітьми
Керрі Джонсон повідомила про третю вагітність

Нагадаємо, що Борис Джонсон зараз одружений втретє на Керрі Сімондс, яка працювала разом з ним в одній команді, коли той перебував на посаді прем’єр-міністра Великої Британії. Їх роман почався ще тоді, коли Борис був одружений на Марині Віллер. Їх брак, до речі, тривав 25 років. Від розлучення  у 2018-му не врятували навіть четверо дітей. 

Також у Бориса Джонсона є донька, яку йому народила у 2009 році мистецтвознавець Хелен Макінтайр. Політик довго приховував і позашлюбну доньку і цей роман, але зізнався в 2021-му році в одному з інтерв’ю.  

Борис Джонсон із жінкою у рожевому костюмі
Борис Джонсон із третьою дружиною Керрі
Борис Джонсон із дружиною Керрі
Борис Джонсон із дружиною Керрі
Борис Джонсон із дружиною Керрі
Борис Джонсон із дружиною Керрі і сином Вілфом
Борис Джонсон
Борис Джонсон із третьою дружиною і двома дітьми на Даунінг-стріт
Діти Бориса Джонсона
Молодші діти Бориса Джонсона
Молодші діти Бориса Джонсона
Молодші діти Бориса Джонсона Вілф і Ромі

Фото: Інстаграм @carrielbjohnson