Андрій Данилко на 50-річчя отримав дивний подарунок від Юрія Нікітіна

2 жовтня свій 50-й день народження відсвяткував Андрій Данилко — унікальний, найяскравіший та, безумовно, найнародніший артист в історії сучасного українського шоубізу. Його сценічний образ VERKA SERDUCHKA не має аналогів ні в Україні, ні за її межами, а шоу, які створює команда Данилка, вражають своїм масштабом та видовищністю.

Андрій Данилко та Інна Білоконь
Андрій Данилко та Інна Білоконь

Напередодні свого 50-річчя Андрій Данилко об’їздив чимало міст Європи і США з концертами на підтримку України. Обидва тури — європейський та північноамериканський — минули з солдаутами та зібрали тисячі українських прихильників, що наразі розкидані по всьому світу. Повернувшись додому, артист взяв невеличку паузу, щоб видихнути й відновити сили. І, звісно, відсвяткувати початок нового життєвого етапу. До речі, цифрами він геть не переймається:

«Для мене всі ці паспортні цифри не мають жодного значення. Важливі лише внутрішні відчуття, а в душі я й досі почуваюся студентом. Любимо з Інною подуркувати та покепкувати одне з одного. І після 50-ти нічого не зміниться. У мене купа справ і планів, творчих і не тільки, тому паритися через вік у мене немає часу», — ділиться Данилко.

Андрій Данилко
Андрій Данилко
Андрій Данилко та Інна Білоконь
Андрій Данилко та Інна Білоконь

Першим Андрія Михайловича привітав його друг та незмінний продюсер Юрій Нікітін. Цікаво, що цієї осені в їхнього творчого тандему також важлива дата — 26-річчя співпраці, яка розпочалася у вересні 1997 року. Юрій довго думав, що подарувати людині (та ще й такій геніальній людині), в якої є все. Але, врешті-решт, вирішив цю задачку із зірочкою:

«За 26 років разом я добре знаю про твою пристрасть до перегляду рідкісних фільмів, тож вирішив подарувати тобі унікальний пристрій — «телевізор, що знає всі фільми на світі» metasmart TV Gazer. Його, до речі, розробили українці, і це викликає особливу гордість та додає цінності», — написав продюсер у своїх соцмережах.

Юрій Нікітін та Андрій Данилко
Юрій Нікітін та Андрій Данилко

Зі зрозумілих причин Андрій Данилко гучного не святкував. Свій ювілей він провів в колі найближчих друзів і загадав заповітне бажання, яким він останні півтора року завершує кожен свій концерт, — щоб закінчилась війна й усі українці нарешті повернулись додому.

Андрій Данилко та Інна Білоконь
Андрій Данилко та Інна Білоконь

Читайте також про те, скільки заробляв Андрій Данилко та про складні стосунки з рідною сестрою.

Фото: пресслужба