Знесли будинок Андрія Бєднякова у Маріуполі

Відомий український шоумен та тревел-блогер Андрій Бєдняков родом з тимчасово окупованого Маріуполя. Це місто – болюча рана на серці кожного українця. А особливо в тих, для кого Маріуполь – рідний. Російські окупанти жорстоко знищують там усе на своєму шляху, аби приховати докази власних злочинів. Дісталось і місцю, яке надзвичайно дороге для Андрія Бєднякова.

«У Маріуполі знесли мій дім… Однокімнатна «гостинка», куди мене принесли батьки після пологового. Він був, до речі, одразу за будинком. Посеред кімнати поставили дві шафи, таким чином зробили для мене «окрему спальню», – розповів телеведучий в соцмережі. 

Андрій Бєдняков біля будинку
Андрій Бєдняков біля свого будинку в Маріуполі

У тій квартирі, в тому будинку Андрій Бєдняков пережив багато важливих моментів життя. Які тепер, на жаль, залишилися тільки у спогадах.

«Перші кроки. Табуретка, вірші. Перші друзі, перші бійки, перше кохання. Ігри «Козаки-розбійники» та хованки.. Штаб-квартира в підвалі. Жарти. Кепси. Футбол. Баскетбол. Школа, що стояла навпроти…», - згадує Бєдняков.

Зруйнований будинок
Знесли будинок Андрія Бєднякова у Маріуполі
Зруйнований будинок
Зруйнований будинок телеведучого у Маріуполі

Телеведучий часто їздив у рідне місто. Там зустрічався з друзями, відвідував маму, яка, на жаль, померла в квітні цього року.

«Майже щоразу, приїжджаючи до Маріуполя, я заходив у квартиру. Гуляв там. Більше не зайду. Не погуляю», - каже Андрій. 

Андрій Бєдняков
Андрій Бєдняков