Андрій Бєдняков вдруге став батьком

У відомого українського телеведучого та тревел-блогера Андрія Бєднякова народився син. Його дружина, акторка Анастасія Коротка, народила хлопчика перебуваючи за кордоном. Тепер у подружжя двоє діток – 7-річна донька Ксеня та маленький синочок. Ім’я новонародженого поки що не повідомили.

«Ласкаво просимо, КОЗАЧЕ, – написав на своїй сторінці в Instagram Андрій Бєдняков. – Така вже в мене традиція – пропускати появу дітей. Вибач, що я далеко. Але роблю усе, щоб тобі не було потім соромно дивитися батькові в очі. Дякую за сина, Настя. Найкраща мама».

ніжка малюка
Перше фото сина Андрія Бєднякова

У коментарях під постом про народження сина Андрію Бєднякову та Анастасії Короткій посипалися вітання від підписників та українських знаменитостей. Серед них: ведуча проекту Нового каналу «Пара на мільйон» Леся Нікітюк, артистки NK та Юлія Саніна, футболісти Андрій Пятов і Тарас Степаненко та багато інших.

Нагадаємо, від початку повномасштабної війни подружжя Бєдняков-Коротка живуть на різні країни. В лютому Андрій був на зйомках за кордоном, а Настя з донечкою Ксенею – в Києві. Потім, навпаки, Бєдняков повернувся до України, а своїх найрідніших і найдорожчих людей відправив у безпечне місце.

Андрій Бєдняков на пляжі із сім'єю
Андрій Бєдняков із дружиною та донькою
Андрій Бєдняков
Андрій Бєдняков із дружиною Анастасією та донькою Ксенією
Андрій Бєдняков
Андрій Бєдняков

Про те, що пара чекає на другу дитину, стало відомо на початку вересня.

Фото: Інстаграм