Зірка серіалу «Жіночий лікар. Нове життя» Олексій Нагрудний вдруге стане батьком

Актор серіалу «Жіночий лікар. Нове життя», що виходить на каналі 1+1 Україна, Олексій Нагрудний вдруге стане батьком. В ексклюзивному інтервʼю для рубрики «ЖВЛ представляє», що виходить у «Сніданку з 1+1», Олексій Нагрудний поділився цією новиною про батьківство. 

«У день, коли мене затвердили на роль Юрія Сердюка в “Жіночому лікарі. Нове життя”, я дізнався, що стану батьком», – сказав Олексій Нагрудний.

Олексій Нагрудний
Олексій Нагрудний з дружиною

Олексій Нагрудний разом із дружиною Світланою Горошковою, відомою у кіноспільноті кастинг-директоркою, вирішили тримати у секреті, що чекають на дитину. Втім, одного разу актор ледь не видав таємницю на знімальному майданчику. Також в інтерв’ю Олексій Нагрудний розповів, на кого саме чекає подружжя та чи вигадали ім’я для малюка.

Олексій Нагрудний разом із дружиною Світланою Горошковою цілуються
Олексій Нагрудний разом із дружиною Світланою Горошковою

«Ніхто не знав, звичайно, ми нікому не розповідали. Десь 12-13 тиждень вагітності у нас був. Якраз проходила зйомка, і у мене по сценарію там теж 12-13 тиждень має бути. Ставлять заставку на монітор УЗД, я надягаю рукавички, підходжу до монітора і кажу: «Це не 12-13 тижнів, це плід десь на 14-15, це неправильна фотографія». І саме тут я зрозумів – я ж палюсь. Наш синочок народиться вже у січні, так вийшло, що у нас всі січневі. Ім’я ми вже давно придумали, у нас буде Євгеній Олексійович», – поділився Олексій.

Олексій Нагрудний з дружиною
Олексій Нагрудний із дружиною Світланою Горошковою

Проєкт «Жіночий лікар. Нове життя» став переломним у кар’єрі актора. Зараз Олексій готується стати батьком вдруге та мріє побудувати будинок для великої родини, на придбаній до повномасштабного вторгнення ділянці в Гостомелі. Актор розповів подробиці зі знімального майданчика та поділився планами на творче майбутнє.

«Саме з “Жіночого лікаря. Нове життя” почалося нове життя в акторській діяльності. На майданчиках вже немає російських акторів, тільки наші, ті, хто не виїхав, звичайно. Всі вони тепер отримали можливість працювати не на сто відсотків, а на двісті. В майбутньому я хотів би зіграти або лікаря-психіатра, або лікаря-психолога, який має свій нестандартний метод роботи з ПТСР. Я дуже хотів би займатися саме цим, для цього, звичайно, потрібно наполегливо працювати», – розповів актор Олексій Нагрудний.

Олексій Нагрудний з дружиною
Олексій Нагрудний вдруге стане батьком
вагітна жінка
Олексій Нагрудний очікує на народження другої дитини
Олексій Нагрудний
Олексій Нагрудний з дружиною
Олексій Нагрудний з дружиною
Олексій Нагрудний з дружиною Світланою

Читайте також, зірка Ліги сміху скоро стане мамою та Лілія Ребрик вагітна втретє

Фото: пресслужба 1+1 Україна