Лілія Ребрик вагітна втретє

Телеведуча та акторка Лілія Ребрик повідомила про третю вагітність. Разом із чоловіком, хореографом Андрієм Диким вони зважилися під час війни народити третю дитину. «Зважитися народжувати під час війни відповідально і насправді дуже важливо! Бо в такі важкі часи ти даєш нове життя», — каже телеведуча в ексклюзивному інтерв’ю для Viva!

Тож вже через кілька місяців у доньок Лілії та Андрія – 11-річної Діани та 5-річної Поліни з’явиться маленький братик чи сестричка. Про стать майбутньої дитини телеведуча поки що нічого не каже, адже і сама не знає. Навіть цього разу і інтуїція мовчить.   

Лілія Ребрик вагітна втретє
Лілія Ребрик вагітна втретє

«Ми постійно дискутуємо про те, хто ж там. Абсолютно не має ніякого значення, хлопчик це чи дівчинка. Нам просто цікаво! Звичайно, я вже до кісточок мама дівчаток. Якщо третя дитина буде дівчинкою, то і я, і Андрій вже знаємо, як з ними бути. А хлопчик – це абсолютно новий цікавий досвід, ми теж готові до нього. Подивимося.

Єдине, що можу сказати: у мене цього разу немає ніякої інтуїції. Дві попередні вагітності я чітко знала, що будуть дівчата. Я це відчувала на перших тижнях, бачила сни. Діана з'явилася уві сні й абсолютно впевнено сказала: “Я дівчинка, що не зрозуміло?” З таким норовом! Поля теж мені явилась уві сні: вона плавала у воді, у неї було таке смішне личко. А цього разу – жодних снів. Якийсь інтриган там сидить. Взагалі жодних підказок не дає.

Звичайно, родичі й друзі між собою роблять ставки: хто на дівчинку, хто на хлопчика. Хтось бажає нам відчути, що таке хлопець у родині, а хтось каже на гендер паті брати усе рожеве. Побачимо. Мені самій дуже цікаво», - каже Ребрик в інтерв’ю виданню. 

Лілія Ребрик вагітна третьою дитиною
Лілія Ребрик вагітна третьою дитиною
Лілія Ребрик
Лілія Ребрик та Андрій Дикий
Лілія Ребрик з чоловіком і дітьми на галявині
Вагітна Лілія Ребрик з чоловіком і дітьми

Фото: Інстаграм