Зірка серіалу «Папік» отримала звання Заслуженої артистки України

Українська акторка, зірка серіалу «Папік» Дар’я Петрожицька повідомила новину про те, що отримала звання Заслуженої артистки України. Почесне звання акторці присвоїли ще 2021 року, але отримати документ, який це підтверджує, вона змогла лише зараз. Дар’я Петрожицька наголосила, що така відзнака дуже важлива для неї, а у пості в Інстаграм згадала свого батька, який також мав звання заслуженого артиста України. 

Дар’я Петрожицька
Дар’я Петрожицька отримала звання Заслуженої артистки України

«Буду відверта. Для мене це честь, але далеко не найголовніше в професії. Для мене головне - це бути на сцені і в кадрі, мати можливість займатися своєю професією і творити! Бачити очі глядачів чи читати коментарі. А за це я вдячна всім, хто захищає нашу країну.

І ще трошки відвертості. Мій тато був Заслуженим артистом України. Мій тато хотів, щоб я закінчила школу із золотою медаллю. Школу я закінчила трієчницею, і до червоного диплома в універі теж не дотягнула через одну зайву четвірку.

Пап, але тепер я «заслужена» і думаю це краще за золоту медаль. Сподіваюся, ти все бачиш з небес. Нагороду я відправлю мамі (сказала поставить вдома поряд з татовою)», - написала Дар’я Петрожицька. 

Дар’я Петрожицька
Дар’я Петрожицька

Фото: Інстаграм