Дар’я Петрожицька оголосила про заручини та розповіла про обранця: «З ним я принцеса»

Зірка серіалу «Папік», акторка Дар’я Петрожицька розповіла, що збирається заміж. Її обранцем став чоловік на ім’я Олексій, який вже тривалий час живе та працює аналітиком у Німеччині, у місті Гамбург. Після початку великої війни Петрожицька переїхала до бойфренда. Зараз вона живе на дві країни – Німеччину і Україну і планує і надалі продовжувати так жити. У подкасті Аліни Шаманської акторка розповіла, як саме Олексій зробив їй пропозицію руки і серця, та чому вона до неї не була готова. 

Також Дар’я Петрожицька зізналася, чому новину про заручини до цього моменту тримала у секреті:

«Я заручена. Це не те, щоб якийсь секрет. Просто нам двом здалося, що зараз це не дуже актуально». 

Дар’я Петрожицька
Дар’я Петрожицька з коханим чоловіком Олексієм, обличчя якого не показує своїм підписникам

Зірка «Папіка» розповіла про свій найбільший страх через ці заручини:

«Мене зараз не лякає, що ми абсолютно дві різні людини. Раніше мені було страшно. Мій маленький страх — жити на дві країни. Я не знаю, як це буде, але ми ризикнемо. Він багато років живе там, працює. Він не бере німецького громадянства, не хоче відмовлятися від українського».

Дар’я Петрожицька
Дар’я Петрожицька

Олексій родом з Харкова, але вже тривалий час працює аналітиком у Гамбурзі. Також Петрожицька розповіла, чому закохалася в хлопця:

«Можна сказати, що це було кохання з першого погляду. Закоханість. Я люблю його за те, якою з ним я є. Пропозицію він мені зробив в Італії цього літа. В останній день подорожі ми були у Венеції, каталися в гондолі. Ми пливемо в цій гондолі, у мене брудна голова, панамка, шорти, майка, і тут ми запливаємо у вуличку, де нікого немає. І цей гондольєр починає співати. У той момент я подумала, настільки це романтичний момент — як у книжках. Льоша запропонував мене сфоткати, я лізу на невеличкий стільчик, повертаюся, щоб сфоткатися — а він стоїть із каблучкою. Я хіхікала хвилин три й перепитувала: «Ти серйозно?». З ним я принцеса», — зазначила Петрожицька.

Нагадаємо, що для акторки це буде другий шлюб. З 2010 по 2015 рік вона була одружена з актором Петром Петрожицьким.