Зірка Ліги сміху та «Жіночого кварталу» Аліна Блажкевич вперше стала мамою

Акторка «Жіночого кварталу» та зірка Ліги сміху з команди «Трио разные» Аліна Блажкевич народила первістка. У Аліни та її чоловіка, актора, гумориста та сценариста Ліги сміху Романа Блажкевича народився син, якого назвали Андрієм. Хлопчик, вагою 3500 кг та зростом 53 см, з’явився на світ 10 березня в одному з приватних пологових будинків Києва. 

Оскільки син народився під час війни, то Аліна попросила замість привітань малюку задонатити військовим. Також молода мама написала, що поки не покаже немовля, бо боїться, «що його наврочать»:

«Хотіла всім розказати, що на світ з’явився чудовий хлопчик Андрій. Ми з Ромою стали офіційно дорослими і дуже щасливими. Поки вам його не покажу, бо я вас знаю, вам би когось та й зглазить. А воно мені не треба. Всі деталі розповім потім! Головне, що це найбільша радість, яку я коли-небудь відчувала в житті.

Я бажаю Андрійку жити в щасливій і мирній країні. Тому… ми хочемо допомогти закрити збір на мавік. Якщо хочете привітати Андрійчика з приходом у цей світ, то привітання скидайте на баночку. Ну і напишіть йому щось в коментарі (я йому потім все покажу). Всі гроші підуть на мавік 3Т для 128 батальйону 112 ОБТрО».

шапка хлопчика
Перше фото з пологового Аліни Блажкевич
Аліна Блажкевич
Аліна Блажкевич з чоловіком Романом
Аліна Блажкевич з чоловіком Романом
Аліна Блажкевич з чоловіком Романом

Аліна Блажкевич вийшла заміж під час карантину, а повідомила про вагітність у листопаді. 

Фото: Інстаграм