Заповіт Меттью Перрі: відомо, кому залишаться всі гроші зірки серіалу «Друзі»

Після смерті зірки серіалу «Друзі» Меттью Перрі пройшло чотири місяці і зараз з’являться подробиці щодо того, кому дістанеться його чималенький спадок. Як пише американське видання PEOPLE, у заповіті вказується, що більшість речей покійного актора буде передано в трастовий фонд «Alvy Singer Living Trust», названий на честь персонажа Вуді Аллена в фільмі «Енні Холл». Так хотів сам Меттью, який написав заповіт ще у 2009-му році. 

Бенефіціарами трасту названі його батько Джон Перрі та мати Сюзанна Моррісон, а також значаться зведена сестра Кейтлін Моррісон і Рейчел Данн. Перрі додав цікавий пункт, що його діти не матимуть права доступу до його маєтку. Але за цей час у актора так і не з’явились діти.

Усі авторські права, товарні знаки, його ім’я, а також подальші гонорари, інвестиції, готівка, цінні папери та будинок включено до заповіту.

Меттью Перрі
Меттью Перрі

У документі зазначено, що у Меттью Перрі було трохи більше 1 мільйон доларів особистого майна, коли він помер. Ці додаткові гроші вже передали спадкоємцям довірені особи — Лізі Фергюсон і Робін Рузан. Рузан, яка є колишньою дружиною Майка Майерса, була виконавчим продюсером ігрового шоу Celebrity Liar, у якому Перрі з'явився в 2010 році. У скільки повністю оцінюються статки Меттью Перрі, не повідомляють.

Нагадаємо, 54-річний Меттью Перрі помер через передозування медичними препаратами 28 жовтня 2023 року, у своєму будинку в Лос-Анджелесі. Утоплення, ішемічна хвороба серця та вплив бупренорфіну (ліки, що використовується для лікування розладів, пов'язаних із вживанням опіоїдів) також були зазначені як фактори, що сприяли його випадковій загибелі.

Меттью Перрі
Меттью Перрі

Після смерті Меттью Перрі його автобіографічна книга стала бестселером в США.

Читайте також - хто із шести акторів серіалу "Друзі" заробляв найбільше.