Замість «Teresa & Maria»: Jerry Heil показала пісню, яку готувала до Євробачення першою

Вже після фіналу Євробачення-2024, на якому Jerry Heil та alyona alyona зайняли почесне третє місце, артистки неочікувано заявили, що готували до пісенного конкурсу іншу пісню, ніж «Teresa & Maria». Так, артистки записали спершу спільну композицію «Подоляночка» і саме з нею планували підкорювати європейського глядача. Довелося обирати між цими двома піснями і в кінці кінців перевагу віддали «Teresa & Maria». 

Jerry Heil розповіла, що почала писати пісню ще під час свого навчання у Берклі, а нещодавно доповнила текст куплетами для начитки alyona alyona. Після фіналу Євробачення Jerry Heil та alyona alyona нарешті випустили пісню, тож тапер всі фани можуть оцінити ці дві композиції. 

Jerry Heil та alyona alyona
Jerry Heil та alyona alyona

«Насправді «Подоляночку» ми також писали для Євробачення. Це була пісня, над якою я працювала ще в Берклі, потім на сесії з Альоною ми вирішили дописати туди її куплет. Вирішили, що ця пісня поїде на Євробачення. Але в результаті, обираючи між «Teresa & Maria» та «Подоляночкою», обрали все ж «Teresa & Maria». Зважаючи на постановку, мені здається, кращою є саме «Teresa & Maria». Тут ідеально спрацювало все: робота наших режисерів і наша з Альоною, емоції, командний дух, заряджений цією піснею», - зізналася Jerry Heil.

Jerry Heil та alyona alyona
Jerry Heil та alyona alyona
Jerry Heil та alyona alyona «Подоляночка»