Jerry Heil полетіла до США на навчання

Jerry Heil вступила до престижного музичного вузу США

Співачка Jerry Heil вступила до престижного американського музичного коледжу Берклі у Бостоні. Цей вуз спеціалізується на новітніх неакадемічних музичних напрямках. Його почесним доктором став легендарний джазовий музикант Дюк Еллінгтон. А серед відомих випускників — Стів Вай, Кіт Джаррет, Квінсі Джонс, Джон Петруччі, Пола Коул та інші.

Тепер і Jerry Heil стане студенткою цього освітнього закладу. Співачка каже, що навчання у Берклі – було її заповітною мрією. Повний курс триватиме чотири роки, тож повернеться в Укрїну Jerry Heil тепер не скоро.

Jerry Heil
Jerry Heil

«Я їду дуже далеко, щоб повернутися до себе.

1 квітня я отримала лист, від якого стало вперше за більш як місяць радісно і не по собі водночас. Писала Олеся, яка готувала мене до вступу: «Яно, вітаю Вас! Вас прийняли до Берклі!» Я сиділа в кімнаті малознайомих хлопців з Німеччини, що прихистили мене на декілька днів, і не могла зрозуміти, як діяти далі.

Я вступила в BERKLEE COLLEGE OF MUSIC.

Берклі — важкодосяжна (але досяжна) мрія музиканта. Звідси випускалися Квінсі Джонс, Стівен Тайлер, моя любов Чарлі Пут і ще неймовірна кількість відомих унікальних талантів.
Вступала я ще до війни. 11 лютого, хто дуже уважним був, спостерігав, як я здавала екзамени, готувалася і раділа, що нарешті все здала. Лишалося лише чекати. Та після вторгнення росії я перестала моніторити будь-що, крім новин.

1 квітня я прийняла рішення, що не буду нічого нікому розповідати, окрім найближчих. Бо як це можливо розповісти? Що я очікую, кажучи вам це?

… вирішила відкласти новину аж до дня, поки відкладати вже не буде куди, бо все одно люди дізналися би.
Сьогодні такий день. 30.08.2022. Я на шляху в Бостон. Попереду вісім годин… А тоді ще чотири роки…», - написала Jerry Heil

Jerry Heil
Jerry Heil

Фото: Інстаграм

Tags