Юлія Саніна: «Інколи двоє мають відпустити одне одного, дати час аби зустрітися потім оновленими»

Юлія Саніна останнім часом інтригувала своїх шанувальників через дивні пости в соцмережах. Дехто припустив, що в особистому житті співачки відбувається зміни, адже вже довгий час її не бачили разом з чоловіком, Валом Бебко. Юлія писала про стосунки коханих людей, про те, як вони змінюються з роками. Але через декілька днів після цього гурт The HARDKISS представив синґл «Тільки там» і все стало зрозуміло. Це пісня-стан, пісня-настрій з чуттєвою лірикою, про яку і писала співачка.

Юлія Саніна
Юлія Саніна, фронтвумен The Hardkiss

«Інколи в стосунках ми шукаємо не іншу людину, ми шукаємо інших себе. Інколи, для того, щоби навчитися цінувати те, що маєш, людина має прожити життя, пройти метаморфози. Інколи двоє мають відпустити одне одного, дати час аби зустрітися потім оновленими, сильнішими, здатними любити й віддавати по-справжньому», — розповідає історію пісні «Тільки там» фронтвумен The HARDKISS Юлія Саніна.

Юлія Саніна
Юлія Саніна

У відео на пісню The HARDKISS заклали стільки символізму, що його цікаво розгадувати та аналізувати. Кліп «Тільки там» — ілюстрація настрою самої пісні, щоденник історій, які вдалося зібрати за останні пів року. Тут і кадри улюбленого Києва, епізоди репетицій та концертних мандрівок, особисті переживання та трансформації. «Ми зафіксували різні періоди та настрої людини. Прості та складні миті, з яких і складається життя», — продовжує Юлія Саніна.

Вже через кілька днів після прем’єри пісня «Тільки там» потрапила в тренди YouTube і знаходиться на четвертій сходинці. 

THE HARDKISS - Тільки там

Читайте історію кохання Юлії Саніної та Валерія Бебко

Фото: пресслужба