Юлія Саніна, Олег Скрипка, Олексій Суханов читають поезію війни

Рок-музикант, лідер гурту «Воплі Відоплясова» Олега Скрипка, солістка The Hardkiss Юлія Саніна, відомий телеведучий Олексій Суханов взяли участь в арт-проєкті «Буремні вірші», започаткованого Павлом Шилько.

Олег Скрипка запропонував власний авторський вірш. З початком війни у творчому доробку Олега з'явилося чимало творів, присвячених темі війни, а вірш  «Садок вишневий коло хати» – один з найпроникливіших.

Буремні вірші. Садок вишневий біля хати... Читає Олег Скрипка

Юлія Саніна читає вірш “Я залишила свою душу…” авторки Юлії Якимової.  За освітою Якимова - вчитель української мови, а за покликанням – поет і кондитер.

Юлія дуже любить Україну і ніколи не мріяла покинути її, але через агресію Росії вона змушена була виїхати разом з донькою з рідного Дніпра до Польщі. Вірш народився саме там, у тузі за Батьківщиною.

Буремні вірші. Я залишила свою душу... Читає Юлія Саніна

На початку бойових дій Олексій Суханов вступив до лав тероборони. Проте, знайшов час підтримати українців не тільки зі зброєю в руках, але і за допомогою віршотерапії.

Сьогодні він читає пронизливий вірш Юлії Гринюк “Круасани, кава та війна…”. На створення вірша її наштовхнуло спілкування з вже колишніми друзями з Росії, котрі “нічого не розуміють”.

 

Буремні вірші. Круасани, кава та війна. Читає Олексій Суханов