Wellboy знову пішов від музичного продюсера, а той подає на нього до суду

Майже рік тому Wellboy заявив, що пішов від свого продюсера Юрія Бардаша. А зараз артист знову зробив гучну заяву – Антон Вельбой знову пішов від свого музичного продюсера Євгена Тріплова і збирається надалі будувати кар’єру самостійно та шукає команду професіоналів.

«Хочу вам повідомити, що я перестаю співпрацювати з @papa.music.ukraine . Я буду працювати сам, важко сказати чи будуть хіти чи не будуть, чи будуть гарні кліпи чи ні, але будь які зміни це на краще. Всіх цілюлю, шукаю професіоналів», - написав Wellboy і Інстаграм.

Wellboy
Wellboy

З офіційною заявою виступив і музичний лейбл Papa music, який саме і відкрив Wellboy широкому колу слухачів:

«Артист Wellboy «здивував» своїм постом прихильників і в першу чергу свою команду, яка зробила Антона Вельбоя відомим артистом Wellboy. Сьогодні ввечері співак написав пост. У ньому він повідомив, що більше не працює з лейблом Papa music. Музичний продюсер Євген Тріплов миттєво відреагував на зраду артиста та зробив офіційне звернення на своїй сторінці в інстаграм: 

«Всім привіт. 
Мене звати Євген Тріплов.  І якщо я роблю звернення значить знову щось трапилось. Тільки що я прочитав пост Антона Wellboy, в якому він пише, що він покидає Papa Music і буде далі працювати з Мартою Останковою. Ну що ж, подивимося, хто з ким буде працювати. Наразі ситуація така. Марта Останкова була звільнена з проекту ще рік тому. Багато тому було причин - від алкоголізму до фінансових махінацій. Людина вона мстива. Скажемо так, вона накрутила Антона та його маму. Але я не знаю, що вона накрутила. Але вона вважає, так що  люди вклали в Антона більше 200 тисяч доларів, працювали з ним два роки,  зробили всі його хіти.  Його зробили, як артиста. І тепер, коли можна і треба повертати інвестиції, бо це вже великий артист, Марта каже: "Антон,  давай мы не будем ни с кем делиться, только ты и я". І звичайно, як я зрозумів, Антон сказав "так".  
Але будемо вирішувати все це в юридичній площині.

Подивимося, хто прав, і хто на стороні добра і зла. Але зараз свята, страстний тиждень. Тому біси лютують, як ніколи».

У артиста є контракт і далі діалог з Антоном Вельбоєм лейбл Papa music продовжить у юридичній площині.

Tags