В’ячеслав Узелков: «Ніколи не думав, що після спорту мій шлях закінчиться в лікарні Шалімова»

В’ячеслав Узелков - український боксер-професіонал, призер чемпіонатів світу та Європи серед аматорів, який після завершення кар'єри став телеведучим і фітнес-тренером, нещодавно потрапив у лікарню. Спортсмен вийшов на зв’язок із своїми прихильниками і розповів про свою госпіталізацію у Національний науковий Центр хірургії та трансплантології імені Шалімова.

У В’ячеслава Узелкова виникли серйозні проблеми зі здоров’ям через бокс, якому він присвятив багато років свого життя. 

В’ячеслав Узелков
В’ячеслав Узелков поскаржився на проблеми зі здоров'ям

Боксер не став вдаватися в подробиці і пояснювати, що саме трапилось з його здоров’ям, але написав застережувальний пост для тих батьків, які планують віддавати дітей у професійний спорт:

«Цей допис до батьків, які мріють про спортивні досягнення своїх дітей. Так от, я ніколи і не міг підозрювати, що моя спортивна кар'єра закінчиться саме тут. В лікарні Шалімова.

Я не відмовляюсь від результатів і досягнень і усіх почестей. Але потім що? Лікарня і інвалідність і допомога друзів. Я не плачу, а дякую своїм друзям і близьким знайомим, що одразу відгукнулися і допомогли мені.

Як кажуть: спорт - це життя. А я скажу: професійний спорт - це інвалідність. Усім миру і добра і обдумуйте вибір для ваших дітей», - написав В’ячеслав Узелков.

Проблеми зі здоров’ям виникли у боксера на початку лютого – тоді він перебував в лікарні Вінниці, а згодом його перевезли до лікарні Києва.

В’ячеслав Узелков
В’ячеслав Узелков

Читайте, як покращити ментальне здоров'я під час війни.

Фото: соцмережі