Володимир Остапчук розповів, коли чекати на народження третьої дитини

Український шоумен та ведучий Володимир Остапчук та його третя дружина, блогерка Катерина Полтавська готуються стати батьками. Для 40-річного Володимира це буде третя дитина, а для 24-річної Катерини – перша. Спілкуючись з підписниками в Інстаграм, Остапчук відповів на питання, які турбують його читачів: чи спілкується він з дітьми від першого шлюбу? Коли народиться третя дитина? Чи знають вони вже стать малюка? Чи придумали вже ім’я? Та чи буде гендер-паті?

Володимир Остапчук з дружиною Катериною Полтавською
Володимир Остапчук з дружиною Катериною Полтавською

Так, Володимир Остапчук розповів, що він спілкується з 11-річною дочкою Емілією і 6-річним сином Еваном від першого шлюбу, які зараз мешкають з мамою в Канаді. Але вони домовились з екс-дружною, що він не буде публікувати фото дітей в своїх соцмережах.

Також ведучий розповів, що його дружина Катерина знаходиться на 5 місяці вагітності і народження малюка вони очікують у 20-х числах грудня, під Новий рік. Вони з дружиною поки що не знають стать майбутньої дитини, але ім’я вже вигадали як для хлопчика так і для дівчинки. 
 

Остапчук зазначив, що неодмінно зроблять гендер-паті, коли прийде час. 

Володимир Остапчук також розповів, що дуже допомагає коханій по господарству і на себе бере левову частку роботи – пере, прасує, прибирає.

Фото: Інстаграм