Влад Яма розповів, як виїхав за кордон у перший день війни

Хореограф, суддя шоу «Танці з зірками» Влад Яма розповів в інтерв’ю «Слава +», що вже у перший день повномасштабного вторгнення Росії в Україну він разом з дружиною та сином швидко зібрали речі та виїхали за кордон. Спочатку в Європу, а потім в США, де і зараз перебувають. Влад Яма в Америці проводить благодійні майстер-класи з танців.

«Разом зі своєю сім’єю я зараз в США. Вилетіли одразу, спочатку декілька днів були в Європі, а потім полетіли до Штатів. 24-го ми з дружиною про всяк випадок почали обговорювати варіанти, що ми будемо робити, якщо російські військові прийдуть до нашої хати? Якщо вони будуть із зброєю, а я без – як я зможу захистити свою родину?», - каже Яма.

Влад Яма із сім'єю
Влад Яма із сім'єю: дружино, сином та батьками

Ведучий поцікавився, як Ямі вдалося перетнути кордон України, на що хореограф відповів, що виїхав у перший день, коли ще не було заборони чоловікам виїжджати з країни.

Сам Влад Яма із Запоріжжя, там і досі залишаються його батьки. Навесні вони два з половиною місяці жили в Карпатах, а потім знову повернулися додому.

«У нас була коротка, але важка розмова. Мої друзі виїжджали  із Запоріжжя тоді, коли вже російські танки підходили до Запорізької області. Я хотів, щоб і вони з ними поїхали. Кричав на них, благав їх, але вони відповіли, що нікуди не поїдуть і залишаться жити на дачі. Але все ж таки послухали мене і поїхали на захід країни. Кожен день просилися додому. Втримати я їх там не зміг. Живуть зараз на дачі, хоча кожен день чують сирени. Налаштовані оптимістично і кажуть, що все буде добре, вірять в ЗСУ», - каже хореограф.

Про дружину Влад Яма розповів, що вона займається вихованням сина, у душі відчуває порожнечу, тому не активна у соцмережі зараз: «Лілія пережила все це складніше, ніж син».

Влад Яма
Влад Яма
Влад Яма інтерв'ю

Фото: інстаграм