Віктор Павлік відсвяткував річницю шлюбу з четвертою дружиною

Четверта дружина Віктора Павліка Катерина Реп’яхова вирішила зробити сюрприз чоловікові і влаштувала весільну вечірку. 4 роки тому пара побралася. Тоді Катерина купила собі довгу білу сукню з мереживом і планувала зіграти весілля, але через пандемію ковіду цього не вдалося зробити. Віктор і Катерина тоді скромно розписалися. Потім почалася війна і теж стала на заваді гучному весіллю. За цей час у пари вже навіть народився син Михайло. 

А на початку травня Віктор Павлік переніс складну операцію на серці. Тому Катерина вирішила не зволікати і ще одне бажання виконати – зіграти справжнє весілля і поновити обітниці. 

Віктор Павлік і Катерина Реп’яхова
Віктор Павлік і Катерина Реп’яхова відсвяткували 4 річницю шлюбу

«Фактор Франкович нічого не знає. Це буде для нього великим сюрпризом. Сподіваюсь, він це позитивно сприйме, бо сюрпризи не любить. Йому краще, коли я не в такій сукні, а в звичайному домашньому одязі», - сказала Катерина. А ще зазначила, що ця весільна сукня висіла у шафі 4 роки і якщо раптом вона знову завагітніє, то напевно вже в неї не влізе. Тому або сьогодні, або ніколи.

58-річний Віктор Павлік і 29-річна Катерина Реп’яхова поновили свої обітниці у заміському ресторані, на зеленій галявині, під саксофон, який грав відомий хіт «Ні обіцянок ні пробачень». Разом з ними був 3-річний син Михайлик. Гості залишились за кадром.

Віктор Павлік і Катерина Реп’яхова
Віктор Павлік і Катерина Реп’яхова
Віктор Павлік
Для Віктора Павліка це було повним сюрпризом
маленький хлопчик
Синочок Віктора Павліка і Катерини Реп'яхової Михайлик
маленький хлопчик
Синочок Віктора Павліка і Катерини Реп'яхової Михайлик
Віктор Павлік з сином
Віктор Павлік з маленьким сином
Катерина Реп’яхова і Віктор Павлік
Катерина Реп’яхова і Віктор Павлік з синочком Михайликом
Віктор Павлік
Весілля Віктора Павліка

Фото: Інстаграм