Відоме ім'я четвертого тренера Голосу країни-13

“Так! Я згодна”: DOROFEEVA у соцмережах показала, як їй зробили пропозицію

Цієї осені “Голос країни” звучатиме в усій Європі, адже незабаром стартують зйомки нового тринадцятого сезону головного музичного проєкту. Європейський сезон, що вийде на телеканалі “1+1 Україна”, покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. 

Сьогодні було розкрито ім’я четвертого тренера нового особливого сезону “Голосу країни”.В одне з червоних крісел 13-го сезону сяде артистка, інфлюенсерка, яка підтримує та популяризує українську музику, культуру, мову, моду. Вона - обличчя сучасної музики та тренерка-переможниця “Голосу країни-11” - DOROFEEVA.

Надя Дорофєєва у кріслі сидить
Надя Дорофєєва стала тренеркою "Голосу країни-13"

DOROFEEVA розкрила новину в соцмережі, записавши відеоролик, де отримує пропозицію від телеканалу “1+1 Україна” стати тренером 13-го сезону. Співачка відкриває подарунковий бокс, в якому знаходиться іменна перепустка до знімального павільйону “Голосу країни”. 

“Так! Я згодна стати тренером нового сезону “Голосу країни”. Я шукаю талановитих, щирих і сміливих у свою команду”, - каже DOROFEEVA. 

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

DOROFEEVA каже, що для неї цей сезон стане чимось особливим, адже відчуває, що сяде у крісло тренерки наче вперше. 

“Я вважаю, що минулий рік оновив всіх, і для мене цей сезон – наче початок, все наче вперше. В мене немає сумнівів, що він буде найемоційнішим і найпотужнішим серед усіх сезонів, що були. І що це буде справжнє лікування та емоційна допомога для кожної української душі. Зараз відбувається становлення нової музичної ери України – я неймовірно захоплююсь нашими талантами, нашими голосами. Хочу почути та побачити у цьому сезоні глибоких сучасних виконавців, які сформують новий український шоу-бізнес”, - каже DOROFEEVA. 

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Нагадаємо, стали відомі імена всіх тренерів “Голосу країни-13”: фронтвумен The Hardkiss Юлія Саніна, співак і музикант Артем Пивоваров, музичний продюсер, співзасновник лейблу ENKO Іван Клименко та обличчя сучасної музики та тренерка-переможниця “Голосу країни-11” - DOROFEEVA.

Ведучі сезону - Юрій Горбунов та Катерина Осадча.

Фото: пресслужба 1+1