Ведуча Наталя Островська вперше стала мамою

Телеведуча марафону «Єдині новини» Наталя Островська вперше стала мамою. 17 листопада вона народила донечку в одній з приватних клінік Києва і показала перші фото з пологового будинку. «Наш Всесвіт. 3760 г, 54 см. Я безмежно дякую команді лікарів під керівництвом Ткаченко Оксани Віталіївни. Вони зробили все, аби цей день захотілося повторити», - написала Наталя. 

Народження дитини лікарі прогнозували 14 листопада, якраз на день народження ведучою. Наталії Островській виповнилося 30 років. Але маля з’явилося на світ на кілька днів пізніше визначеної дати. 

Наталя Островська
Наталя Островська народила донечку

«Мені неодноразово казали, що під час народження дитини відбувається переродження жінки. Це правда, розумієш, коли пройдеш цей етап. Важливо усвідомлювати, що у такі складні часи є приводи для щастя. І особливо цінно саме зараз продовжувати життя. Я народжувала в Україні і неймовірно дякую лікарям, які з початку повномасштабного вторгнення приймали пологи у бомбосховищах і надалі професійно виконують свою роботу у нашій країні», - ексклюзивно прокоментувала цю щасливу подію Наталя Островська для сайту 1+1.

Наталя Островська з дитиною
Наталя Островська вперше стала мамою
ручка дитини
Ведуча Наталя Островська вперше стала мамою - перше фото дитини

Нагадаємо, Наталя Островська повідомила про свою вагітність наприкінці червня. Через місяць вони разом з чоловіком влаштували гендер-паті, на якому дізналися про стать майбутньої дитини. За кілька місяців до пологів ведуча розпочала вести влог про вагітність в ТСН на YouTube, де разом зі спеціалістами розбирала важливі питання з підготовки до пологів та батьківства.

Наталя Островська
Наталя Островська
Наталя Островська
Наталя Островська

Фото: соцмережі