Василіса Фролова розповіла про шахрайства у Дубаї

Телеведуча Василиса Фролова вже рік живе в ОАЕ. Разом з чоловіком і маленьким сином вона переїхала у цю країну ще до початку повномасштабного військового вторгнення. У соцмережах Фролова час від часу пише про своє життя в Дубаї. Останній її пост був присвячений шахрайству. Виявляється, останнім часом все частіше з’являються випадки шахрайства, на які може потрапити будь-хто з мешканців чи туристів. Єдина, але величезна відмінність – всі ці величезні шахрайства відбуваються онлайн.

Василиса Фролова
Василиса Фролова

«Жити у «місті майбутнього» дуже безпечно. Більшість дверей мають один простенький замок з маленьким алюмінієвим ключем, машини можуть не зачиняти взагалі, усюди камери спостереження. Ви не знайдете безхатьків, злочинності ніби немає. Ніби.  

Сьогодні із друзями трохи сформулювали форми присутності злочинності тут. Вона існує в інших масштабах. Це побутовий аферизм. Він має вишукані форми у вигляді он-лайн шахрайства або красивого VIP-«кидалова». До прикладу, раптово з вашого банківського рахунку починають зникати гроші. Або з вами ведуть важливе листування і здають в оренду неіснуючу нерухомість. Або просто елегантно зникають. Така собі злочинність майбутнього», - написала Василиса Фролова про життя в Дубаї.  

Василиса Фролова із сином
Василиса Фролова із сином Родіоном

Фото: Фейсбук