Валерій Харчишин розповів про розлучення з дружиною Юлею після 13 років подружнього життя

Лідер гурту “Друга Ріка” Валерій Харчишин не любить говорити про особисте, але сьогодні для глядачів “ЖВЛ Представляє” зробив виключення і розповів про втрату будинку в Гостомелі через російський обстріл та про особисту допомогу у відбудові житла українцям, які так само втратили свої домівки. Також Валерій Харчишин відверто розповів про розлучення з дружиною Юлею після 13 років подружнього життя та чому, на його думку, зараз так багато пар розлучається.

“Я не вмію говорити про особисте. Але я нині розлучений, це факт. Офіційно я вільний. На мою думку, розлучаються зараз люди з трьох причин. Перша - я не вірю в кохання на відстані, друга причина - в критичних ситуаціях люди стають самі собою і третя причина - як би ви там не домовлялися, скільки б у вас не було дітей, кохання не питає дозволу прийти в твоє життя і в кожного воно може з’явитися, а далі або ти його побореш, або ти віддаси себе йому от і все”, - відверто відповів фронтмен гурту “Друга Ріка”.

Валерій Харчишин
Валерій Харчишин

У Валерія Харчишина і його колишньої дружини Юлії троє синів. Молодші діти мешкають разом із мамою, а старший син зараз захищає Україну у ЗСУ. Ведучий рубрики “ЖВЛ Представляє” Тімур Мірошниченко поцікавився у музиканта, як давно старший син Валерія пішов на війну та коли вони бачились востаннє.

“Ми не бачились дуже давно. Він зараз на півночі. 24 лютого 2022 року ми з ним попрощались, як і з моїми молодшими дітьми. Вони поїхали далі на захід. Старший вийшов у Житомирі і 25 лютого він вже був із зброєю. Я боявся за все, я хвилювався, що він не знає, як взагалі обходитись зі зброєю”, - поділився співак.

Валерій Харчишин
Валерій Харчишин