Учасника Холостячки Іллю Рибальченко було поранено на фронті

Нещодавно Іллю Рибальченко, учасника першого сезону «Холостячки», було поранено на фронті. У той момент 35-річний чоловік перебував на Херсонському напрямку. По поранення Ілля сам написав в Інстаграм і запостив фото з лікарні. А також наголосив, щоб люди у тилу не забували про українських захисників на фронті і писали їм листи.


«Все добре!  Привіт Херсон! Два тижні я не виходив в інстаграм. І цей період показав насправді хто є хто для мене. Якщо о людині забувають на другий тиждень коли він живий, то що можна казати, якщо він уходить назавжди! Для кого війна вже скінчилась, хтось зайнятий своїми справами, хтось веде успішно бізнес, але багато хто забув про те, що кожен день хлопці під обстрілами боронять нашу державу. Не забувайте їх, якщо у вас є знайомі військові, пишіть їм кожен день, нам це дуже важливо!», - написав Ілля.

Ілля Рибальченко
Учасник "Холостячки" Ілля Рибальченко був поранений

Коли почалось повномасштабне військове вторгнення Росії в Україну учасник "Холостячки-1" Ілля Рибальченко пішов на фронт боронити Батьківщину. При тому, що раніше він військовою справою не займався, а у мирному житті Ілля був бізнесменом, блогером і поетом. 

«Я хотів порушити сімейну традицію. Мій тато та дід , були військовими. Моя сестра стала генеральською дружиною. Я відчував , що це не моя історія, ніколи не служив і навіть не думав про це!

Та ніколи б не міг подумати, що із звичайного бізнесмена, блогера та поета, я перетворюся на справжнього воїна, захисника своєї неньки», - написав Ілля. 

Ілля Рибальченко
Ілля Рибальченко пішов служити в ЗСУ
Ілля Рибальченко
Ілля Рибальченко

Читайте, де зараз інший учасник "Холостячки" Олександр Еллерт.

Фото: Інстаграм