У короля Великої Британії Чарльза III діагностували рак

Нещодавно Букінгемський палац виступив з заявою про те, що у короля Великої Британії Чарльза III виявили доброякісну пухлину передміхурової залози (простати). А зараз з’явились офіційні новини з королівського дому про те, що у монарха ще й діагностували рак. Однак інформацію про те, який саме тип раку і на якій стадії, не оприлюднили. 

«Його Величність сьогодні розпочав регулярне лікування, протягом якого лікарі порадили йому відкласти публічні обов’язки. Протягом цього періоду Його Величність продовжуватиме займатися державними справами та офіційними документами, як зазвичай.

Король вдячний своїй медичній команді за швидке втручання, яке стало можливим завдяки нещодавній операції в лікарні. Він як і раніше цілком позитивно ставиться до свого лікування і сподівається якомога швидше повернутися до повноцінної громадської роботи.

Його Величність вирішив поділитися своїм діагнозом, щоб запобігти спекуляціям і в надії, що це може сприяти громадському розумінню для всіх тих, хто в усьому світі вражений раком», - йдеться у заяві. 

Король Великої Британії Чарльз III стоїть біля вікна
Король Великої Британії Чарльз III

Нагадаємо, що нещодавно принцеса Уельська Кетрін перенесла операцію на черевній порожнині. Зараз вона проходить реабілітацію вдома.

Фото: Інстаграм The Royal Family