Тіна Кароль відмовилась від усіх своїх пісень російською мовою: «Це мій шлях, мій вибір»

Тіна Кароль відтепер не буде виконувати свої старі пісні російською мовою. Навіть хіти. Про це вона заявила зі сцени на одному з концертів у Лос-Анджелесі. А відео своєї заяви опублікувала у своєму Телеграм-каналі.

«Я відмовилась від усіх своїх пісень російською мовою. С початку війни вони жодного разу не звучали від мене. Це моя пряма заява. Я розумію, що, можливо, були кохані вами ці пісні, які розрадили ваші серця. Якими б хітами вони не були, ми не маємо права виконувати пісень російською», - сказала Кароль.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Співачка отримала багато коментарів від своїх прихильників: одні жалкували, що не почують більше старих хітів російською, інші, навпаки – підтримали Тіну Кароль та зазначили, що артистка завжди відрізнялась незламним характером та непохитністю у прийнятті рішень. Дехто навіть запропонував допомогу перекласти російські пісні Кароль на українську. 

«Багато дискусій та заперечень або ж підтримки з цього приводу. Це мій шлях, мій вибір. Йдемо до перемоги разом в усьому. А після вже побачимо що і як. Я не соромлюсь минулого, помилок не існує. Різність думок – це різноманітність», - написала співачка.