Тіна Кароль стала продюсером зірки «Танці з зірками» Діми Жука

Слідом за Wellboy Тіна Кароль вирішила знову допомогти артисту-початківцю. Широкому загалу Кароль відкриває співочий талант зірки «Танці з зірками» Діми Жука.
До Дня незалежності України співачка знов представляє свій проєкт на підтримку молодих українських виконавців.

Цього року в рамках «Молодої крові» представлені не дуети, як того річ, а сольний виконавець. Ним став відомий український хореограф Діма Жук, знайомий українському глядачеві роботою над шоу «Танці з зірками».

«Я була сильно здивована, що Діма не лише обдарований хореограф, але й пише сучасні, потенційно успішні треки. Послухавши авторські пісні Діми, я вочевидь зрозуміла, що це і є «Молода кров». Він майстерно поєднує танцювальну культуру та музичний мейнстрим. Проєкт «Молода кров» відкриває імена артистів нової формації, саме таким є Діма Жук», - говорить Тіна Кароль.

Тіна Кароль, Діма Жук
Тіна Кароль, Діма Жук

У рамках проєкту «Молода кров» Дімі Жуку був записаний його перший сольний альбом, реліз якого заплановано на осінь.

Зараз відбулася прем'єра кліпу «Мені так бракує тебе», першої пісні з нового альбому.

«Мені так бракує тебе» - це пісня  про кохання у розлуці під час війни. Війна проклала між закоханими тисячі кілометрів телефонних гудків. Замість теплих обіймів тепер у наших руках холодне світло екрана телефона», - каже Діма Жук.

Діма Жук
Діма Жук

Режисером кліпу виступила Катерина Мінгазірова. Сингл «Мені так бракує тебе» доступний на всіх стрімінгових платформах.

Нагадаємо, проєкт «Молода кров» ініційований  Тіною Кароль у 2021 році та  фінансується виключно за власні кошти співачки.

Місія проєкту – поповнювати каталог української музики сучасними піснями, а також відкривати широкій аудиторії нові імена українських артистів. Того річ «Молода кров» запалила зірки таких артистів, як Wellboy, Latexfauna, Nikita Lomakin, Сам на Сам, а дуетні пісні з групою KAZKA, Alina Pash, Ivan Navi стали справжніми хітами.

Dima Zhuk - Мені так бракує тебе | МОЛОДА КРОВ