Тімур Мірошниченко хрестив сина Марселя

Нещодавно ведучий “ЖВЛ Представляє”, що виходить на каналі «1+1 Україна» щодня о 9:30, Тімур Мірошниченко став батьком втретє. Разом з дружиною Інною, які виховують власних двох дітей Мію та Марка, всиновили хлопчика, якого назвали Марселем. 15 жовтня подружжя похрестило молодшого сина.
 
Хрещення проходило в Михайлівському Золотоверхому соборі у Києві. За словами ведучого, це наша легендарна святиня, тому тут вони з дружиною були одностайні. На заході були присутні тільки найрідніші люди. В ексклюзивному коментарі сайту “1+1” Тімур розповів, кому випала честь стати хрещеними батьками Марселя.

Тімур Мірошниченко з рідними стоїть у церкві
Хрестини молодшого сина Тімура Мірошниченка
Тімур Мірошниченко
Тімур Мірошниченко

«Хрещеними були Марія, колишня няня Марка. Вона сама запропонувала свою кандидатуру. Написала: «Так, я повертаюсь до Києва, буду хрестити Марселя». Після початку повномасштабної війни вона евакуювалася спочатку з Інною і дітьми до Німеччини. Коли ж Інна поверталася в Україну, Марія залишилася в Європі. Там зараз живе та працює. Але от спеціально їде до України, аби похрестити Марселя. А от хрещеним батьком став наш вже кум – Євген Пронін, який був хрещеним Мії», - каже Тімур Мірошниченко.  

Інна Мірошниченко з сином на руках
Інна Мірошниченко на хрещенні молодшого сина Марселя

На думку подружжя Мірошниченків, Марія та Євген – ідеальні кандидатури на роль хрещених батьків для маленького Марселя.
 
«Марія — найкращий кандидат. Вона вірянка. В їхній родині були теж усиновлені брати та сестри, тому вона точно розуміє, як це. Впевнений, вона буде прекрасною хрещеною для Марселя. А Євген Пронін — наш чудовий кум, який довів, що гідний цього звання вже неодноразово. Ба більше, виявилося, що коли він народився, батьки спочатку хотіли назвати його Марселем, але ж в ті часи жити з таким екзотичним ім'ям, та ще й в Черкасах було б складно. Тому батьки подумали і назвали його більш звичним ім'ям Євген», - розповідає Тімур сайту 1+1.

Тімур Мірошниченко з сином на руках
Тімур Мірошниченко хрестив сина Марселя
Інна Мірошниченко
Інна Мірошниченко з сином Марселем

Фото: Поліна Косацька, пресслужба 1+1 Україна