Тарас Тополя показав рідкісне фото з донькою та подякував за голосування у журі Євробачення

Цього року трійку журі українського Нацвідбору на Євробачення-2023 вперше вибирали глядачі і через додаток Дія. Тож все було чесно і прозоро. Найбільшу підтримку під час тижневого опитування отримали лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя (17, 41%), Джамала (15, 71%), фронтмен гурту The Hardkiss Юлія Саніна (15, 69%).

Тарас Тополя у Фейсбуці подякував своїм прихильникам за те, що віддали свій голос за нього та поділився рідкісним фото із маленькою донечкою Марією. Тарас разом з дружиною, співачкою Alyosha намагається якнайменше публікувати фото дівчинки через її малий вік.

Тарас Тополя із донькою
Тарас Тополя із донькою Марійкою

«Дякую всім хто віддав свій голос! Ціную. Постараюся відповідати очікуванням.

А ось моє найдорожче у світі журі вже давно в правильному кріслі. Безпристрасне, модне і суворе. Дякую кохана Олена Тополя за цю принцесулю», - написав Тарас Тополя у соцмережі під фото.

Тарас Тополя
Тарас Тополя цього року член журі Нацвідбору Євробачення-2023

Загалом в опитуванні взяли участь понад 500 тисяч користувачів. Трьом переможцям голосування – Тарасу Тополі, Джамалі та Юлії Саніній буде запропоновано підписати угоду члена журі фіналу Нацвідбору, після того вони офіційно стануть членами журі Нацвідбору на Євробачення-2023. У разі, якщо хтось із трьох через вагомі причини не зможе підписати угоду, то членом журі стане наступний кандидат за рейтинговим списком результатів голосування. 

На четвертому місці опинилася Тіна Кароль. Тож раптом що – саме вона може замінити когось із трійки лідерів. 

таблиця Нацвідбір
Результати глядацького голосування журі Нацвідбору
Джамала
Джамала цього року членкиня журі Нацвідбору Євробачення-2023
Юлія Саніна
Юлія Саніна цього року членкиня журі Нацвідбору Євробачення-2023

Обране журі разом з глядачами голосуватиме 17 грудня у фіналі Нацвідбору за представника України на Пісенному конкурсі Євробаченні-2023. Глядацьке голосування пройде у застосунку Дія.

Також читайте, які цього року пісні відправляють на конкурс. Про це розповів музичний продюсер Нацвідбору Євробачення Дмитро Щуров.

Фото: пресслужба Суспільне, Фейсбук