TARABAROVA та фешн-бренд VOVK допоможуть перезимувати 100 родинам вимушених переселенців

Зігрітися та зігріти одне одного закликають українців, долучившись до кампанії «Ділись теплом», благодійний фонд «Запорука» та бренд жіночого одягу VOVK. Мета ініціативи – допомогти перезимувати 100 родинам вимушених переселенців, забезпечивши їхні прихистки найпотрібнішим взимку – дровами. Зірковою амбасадоркою «Ділись теплом» є співачка Світлана Тарабарова.

Фандрайзенгова кампанія «Ділись теплом» передбачає збір коштів на гуманітарну допомогу для громад Черкащини та Полтавщини, що стали надійним тилом для українців, яких війна позбавила рідної домівки. За даними Полтавської та Черкаської ОВА, станом на літні місяці в областях проживає майже 300 000 вимушених переселенців. 

Світлана Тарабарова
Світлана Тарабарова

«У кожного з нас стільки тепла, що вистачить на всіх в найсуворішу зиму. Я знаю, разом ми зігріємо тих, хто цього особливо потребує, не тільки своєю увагою, турботою, любов'ю, а й цілком практичними речами: светрами, пледами, спальниками, дровами — всім тим, що несе тепло», – переконана співачка Світлана Тарабарова

VOVK
Фандрайзенгова кампанія «Ділись теплом» закликаэ допомогти переселенцям

«Холоди вже дають про себе знати. Люди, втікаючи від обстрілів та окупації, залишилися практично без нічого. І просто не знають, як їм перезимувати. Ми плануємо залучити донати на закупівлю дров для обігріву осель 100 родинам вимушених переселенців. Вартість опалення одного будинку в зимовий період — 8 000 грн. Саме стільки коштує комплект дров», – розповідає засновниця та президентка благодійного фонду «Запорука» Наталія Оніпко.

«Ми всі звикли «утеплюватися» напередодні зимового сезону. Проте сьогодні тепло має дуже конкретне значення. І ми точно знаємо, що українці не дадуть змерзнути одне одному. Здійснюючи покупку в VOVK, ми спільно допомагаємо опалювати будинки вимушених переселенців на Черкащині та Полтавщині», – ділиться подробицями кампанії PR-менеджерка бренду VOVK Марія Тригуб.

Світлана Тарабарова
Світлана Тарабарова

Онлайн до кампанії гуманітарної допомоги громадам Полтавщини та Черкащини, що прихистили українців, котрі втратили майже все, можна долучитися на фандрейзинговій платформі благодійного фонду «Запорука» за посиланням

Фото: пресслужба