Співачка Луна вдруге стане мамою

Українська співачка Луна (справжнє ім’я – Христина Герасимова), перша дружина скандально відомого музичного продюсера Юрія Бардаша, повідомила про другу вагітність. Вона поділилася фото, на якому поклала руки на свій кругленький животик. Зараз Луна одружена з гітаристом зі свого музичного колективу Олександром Волощуком. 

Співачка розповіла, що до другої вагітності ретельно готувалася аби вона пройшла легко – під наглядом спеціаліста працювала над очисткою організму, харчуванням та вітамінами. «У мене зовсім нічого не болить, я просто багато відпочиваю і не зовсім хочу працювати. Мені зараз у кайф просто – бути!», - написала Луна. 

Луна
Луна вагітна вдруге

Багато публічних людей бояться змін у фігурі, пов’язаних з вагітністю, але не Луна. Бо це все природний процес. «З Георгієм я набрала 18 кг, а через 2-3 місяці після пологів вже схудла на 25 кг. І стала такою стрункою, якою не була до вагітності», - зізналась жінка. 

У перші місяці співачці дошкуляв токсикоз. Через нього вона навіть не могла добре виступати на концертах. Але зараз вже все гаразд.

11-річний син артистки Георгій дуже зрадів появі молодшого братика. 

Луна
Співачка Луна повідомила про другу вагітність
Луна з сином
Луна з сином
Луна
Луна
Луна
Луна
Луна
Луна з сином Георгієм

Нагадаємо, що друга дружина Юрія Бардаша розійшлася з ним саме через політичні переконання.

Фото: Інстаграм