Юрій Бардаш емігрував до Росії

Продюсер Юрій Бардаш після скандального ефіру в Інстаграм, в якому заявив, що українцям не слід воювати проти росіян, а краще капітулюватися, змушений був емігрувати в Росію. Останні кілька місяців, поки в Україні йде війна, Бардаш разом з дружиною та маленькою донькою перебував в Грузії. Але після гучних політичних заяв у цій країні для нього перебувати стало небезпечно, тож він швидко втік до Москви. Сам, адже дружина Єлизавета покинула чоловіка саме через його політичні переконання.

Зараз Юрію Бардашу у Москві «спокійно, безпечно та красиво», як він пише у своєму телеграм-каналі. А ще він планує плідно попрацювати в російському шоу-бізнесі.

Юрій Бардаш
Юрій Бардаш

Свою втечу до Москви з Грузії Юрій Бардаш розписав майже як шпигунський трилер:   

«Наступного дня після ефіру мені зателефонувала людина, якої я не знав. Повідомив, що в Грузії залишатися небезпечно, треба йти. Я не сприйняв серйозно це застереження, зрештою Грузія демократична країна.

Наступного дня мені знову зателефонувала та сама людина з тим самим посилом. Я знову сказав спасибі, все в порядку, але ввечері пролунав ще один дзвінок вже з України, під час якого мені сказали, що за мною надіслали Грузинський Легіон і що хлопці вже виїхали.

Рюкзак було зібрано за п'ять хвилин. Два дні пересидів у горах Батумі, потім, у брід перейшов кордон Грузії та Абхазії, досвід незабутній. Низький уклін абхазам, зустріли як брата, війна змусила їх бути чуйними до будь-яких політичних висловлювань та їх наслідків. Абхазія вразила своєю політичною свідомістю. Усі як один можуть підтримати дискусію на будь-яку соціально-політичну тему. Нам би теж не заважало освоїти таку навичку, набути обізнаності, так би мовити.

Кордон Абхазії та Росії пройшов за п'ять хвилин, оскільки мій паспорт виданий Луганським.

Зараз я у Москві, тут спокійно, безпечно та красиво. Дякую всім, хто написав мені слова підтримки. Я дізнався що нас багато. Повірте, кожне ваше добре слово для мене як щит від нападів безумців. У мене великі плани щодо музики та суспільного життя і я вже приступив до їх реалізації».

Юрій Бардаш
Юрій Бардаш

Читайте, як і чому Wellboy відмовився співпрацювати з Бардашем.