Співачка LP після скандалу з триколором вибачилась перед українцями: «То була серйозна помилка»

Американська співачка LP нещодавно потрапила у скандал через худі з прапором Росії, подароване їй прихильниками. Вона записала відео, на якому дякувала за такий подарунок. Після цього багато її прихильників розкритикували артистку за прояв підтримки Росії. Скандал у соцмережах набув такого розголосу, що у Литві було скасовано концерти LP. 

LP
LP

Лише після цього LP вирішила записати відео для своїх українських фанів з вибаченням:

«Привіт усім, я хочу вибачитися перед моїми друзями та шанувальниками в Україні, яких справедливо образив та зачепив мій бездумний пост в Інстаграмі, в якому я дякувала російським фанатам за худі, що вони мені зробили, з моїм логотипом і російським прапором. Я глибоко шкодую про свою байдужість. То була серйозна помилка. Мені дуже-дуже шкода. Я хочу ясно дати зрозуміти, що я люблю і підтримую Україну і завжди це робитиму.

Зараз, коли виповнилося два роки повномасштабного вторгнення, Україна потребує підтримки більше, ніж будь-коли. Моє послання є і буде любов і підтримка українців. Прийміть мої вибачення. Сподіваюсь, ви мене пробачите», — сказала артистка.

Співачка LP скріни відео
Співачка LP вибачилась перед українцями в соцмережі
Співачка LP в білому худі
Співачка LP з тим самим скандальним худі з російським триколором

Читайте також про скандальний вихід Аліни Байкової в Каннах