Сільвестр Сталлоне розлучається після 25 років шлюбу

Голлівудьска зірка Сільвестр Сталлоне та його третя офіційна дружина модель Дженніфер Флавін вирішили розлучитися після 25 років шлюбу. Пара виховує трьох доньок: 26-річну Софію, 24-річну Сістін та 20-річну Скарлет. 

«Я люблю свою сім’ю. Ми дружньо та приватно вирішуємо ці особисті проблеми», - прокоментував 75-річний актор для People. 

«Мені сумно повідомляти, що після 25 років шлюбу я подала на розлучення з моїм чоловіком Сильвестром Сталлоне. Хоча ми більше не будемо одружені, я завжди буду плекати наші понад 30-річні стосунки», - поділилася 53-річна Дженніфер Флавін з виданням People. 

Сільвестр Сталлоне і Дженніфер Флавін
Сільвестр Сталлоне і Дженніфер Флавін

Новина про розлучення Сталлоне і Флавін виглядає трохи дивною, адже за три місяці до подачі заявки пара відсвяткувала 25-річчя шлюбу закоханими публікаціями в Instagram у травні.

«З 25-річчям мою дивовижну дружину», — написав тоді Сталлоне під фото. - Не вистачає слів, щоб описати, що ця неймовірно самовіддана, терпляча жінка зробила для нашого життя, і я маю надію, що у нас буде попереду ще 25 років! Дякую тобі, кохана!»

Потім Флавін прокоментував: «Дякую тобі, моя любов! Я так сильно тебе кохаю, і ми проведемо наступні 25+ років разом! Продовжуй мене спонукати посміхатися, і я твоя до кінця свого життя!»
 

Сільвестр Сталлоне і Дженніфер Флавін
Сільвестр Сталлоне і Дженніфер Флавін

У своєму видаленому дописі вона додала: «З 25-ю річницею весілля! Дякую, що завжди змушуєш мене сміятися, любити та захищати нашу прекрасну сім’ю! Наш шлюб стає кращим з кожним роком! Я не можу дочекатися, щоб провести решту нашого спільного життя!»

Сільвестр Сталлоне і Дженніфер Флавін
Сільвестр Сталлоне і Дженніфер Флавін

Поруч із фотографією, на якій вона обіймає своїх трьох дочок, Флавін написала в Instagram 10 серпня:

«Ці дівчата — мій пріоритет. Більше нічого не має значення. Ми четверо назавжди #правда #сім'я #назавжди». У коментарях Сікстин назвала свою маму «найсильнішою жінкою, яку я знаю», а Софія написала: «Ти наша скеля, вболівальниця та неймовірна мама. Нам так пощастило, що ти у нас є. Дуже тебе любимо».

Дженніфер Флавін із доньками
Дженніфер Флавін із доньками Софією, Сістін і Скарлет

Сільвестр Сталлоне і Дженніфер Флавін одружилися в 1997 році, хоча їхні романтичні стосунки почалися ще в 1988 році. До зустрічі з Дженніфер Сталлоне був двічі офіційно одружений: від американської актриси Саші Зак у нього два сини Сейдж та Серджо, а у шлюбі з данською моделлю Брігіттою Нільсен дітей не було. Актор також прославився безкінечними романами на знімальних майданчиках. Але, як колись зізнався сам актор, саме з Флавін він нарешті знайшов довгоочікуване щастя та спокій!

Сільвестр Сталлоне і Дженніфер Флавін
Сільвестр Сталлоне і Дженніфер Флавін
Сільвестр Сталлоне
Сільвестр Сталлоне

Фото: Інстаграм