Сара Джессіка Паркер назвала Топ-5 своїх улюблених письменників

Зірка серіалу «Секс і місто» Сара Джессіка Паркер розповіла про своїх улюблених сучасних письменників. Актриса каже, що попри велику завантаженість, знаходить час на читання. Це можуть бути час на шляху на знімальний майданчик чи додому, або Сара Джессіка Паркер любить читати книжки у ліжку, перед тим як лягти спати. «Я не можу не читати», - каже акторка і додає, що так налаштовує свій режим дня аби завжди знайти час на книги. Про це вона розповіла в інтерв’ю Кароліні Хайронс.

В інстаграм Сара Джессіка Паркер часто рекомендує своїм підписникам нові книжки для читання. 

Сара Джессіка Паркер
Сара Джессіка Паркер

Зеді Сміт 

Англійська письменниця, авторка чотирьох романів - White Teeth (2000), The Autograph Man (2002), On Beauty (2005), NW (2012) (за версією «The Guardian», один із десяти найкращих романів про місто). 2003 року потрапила до 20-ки найкращих молодих авторів за версією журналу Granta. В українському перекладі є поки що тільки одна її книга «Білі зуби» (White Teeth). 

Донна Тартт

Сучасна американська письменниця та авторка романів «Таємна історія» (1992), «Маленький друг» (2002), «Щиголь» (2013). У 2003 році Тартт отримала літературну премію WH Smith Literary Award за роман «Маленький друг» і Пулітцерівську премію за роман «Щиголь» у 2014 році. Донна Тартт увійшла до списку Time 100: 100 найвпливовіших людей 2014 року

Патрік Радден Кіф 

Американський письменник і журналіст-розслідувач. Окрім того, що є автором чотирьох книг (Chatter, The Snakehead, Say Nothing та Empire of Pain), він багато пише для різних видань, зокрема The New Yorker, Slate та The New York Times Magazine. Він є штатним письменником The New Yorker.

Есі Едугян

Канадська письменниця, донька вихідців з Гани. Її роман Whashington Black (2018) отримав премію Giller Prize 2018, потрапив до шорт-листа Букерівської премії, номінацію на премію Rogers Writers' Trust Fiction Prize 2018 та номінацію на медаль Ендрю Карнегі 2019 року за видатні досягнення у художній літературі.

Пол Мюррей 

Ірландський письменник, автор романів «Вечір довгих прощань», «Скіпі вмирає», «Знак і порожнеча», «Бджолиний укус».

Sarah Jessica Parker!! - Glad We Had This Chat