Різ Візерспун розлучається з другим чоловіком після 12 років шлюбу

47-річна голлівудська кінозірка Різ Візерспун розлучається зі своїм другим чоловіком, 52-річним кіноагентом Джимом Тотом. Пара зробила оголошення про розлучення за день до 12-річниці їхнього шлюбу. 

«У нас є кілька особистих новин, якими ми хочемо поділитися... Ми дуже обережно та зважено прийняли важке рішення розлучитися. Ми провели стільки чудових років разом і рухаємося вперед з глибокою любов'ю, добротою і взаємоповагою до всього, що ми створили разом.

Нашим найбільшим пріоритетом є наш син і вся наша родина, поки ми переходимо до наступної глави. Такі справи ніколи не бувають легкими, вони надзвичайно особисті. Ми щиро цінуємо повагу кожного до приватного життя нашої сім’ї в цей час», - зробили спільну заяву Різ Візерспун та Джим Тот. 

Різ Візерспун із сім'єю біля ялинки
Різ Візерспун з чоловіком та дітьми

Близький друг пари поділився з американськими ЗМІ, що вони розлучаються мирно, без сварок – це дійсно їх спільне рішення. Головна з причин - останнім часом зникла романтика у стосунках.

Різ Візерспун і Джим Тот оголосили про заручини в грудні 2010 року, а в березні 2011 року вони одружилися. Невеличку весільну церемонію пара зробила на ранчо акторки в Оджаї, штат Каліфорнія. У них є 10-річний син Теннессі Джеймс. Різ Візерспун також має двох дітей від колишнього чоловіка, актора Райана Філіпа: дочка Ава, 23 роки, і син Дікон, 19 років.

Різ Візерспун
Різ Візерспун

Нагадаємо, нещодавно розійшлася ще одна яскрава пара Голлівуду - Меган Фокс та Колтон Бейкер.

Фото: Інстаграм