Меган Фокс видалила сторінку в Інстаграм після чуток про розставання з Machine Gun Kelly

Меган Фокс і Machine Gun Kelly розійшлися

Голлівудська акторка Меган Фокс видалила свою сторінку в Інстаграм після чуток про розставання зі своїм бойфрендом, музикантом Колсоном Бейкером, більш відомим під псевдонімом Machine Gun Kelly. Меган та Колсон були помічені разом на вечірці Дрейка перед Суперкубком у п’ятницю ввечері, 10 лютого, а в неділю вранці акторка спочатку повидаляла всі спільні фотографії з коханим, потім відписалася від нього, а згодом і саму сторінку у соцмережі прибрала.

Меган Фокс і Колсон Бейкер
Меган Фокс і Колсон Бейкер розійшлися

Останній пост Меган Фокс в Інстаграм якраз присвятила Machine Gun Kelly. Акторка поділилася фотографією, на якій процитувала вірш «You can taste the dishonesty/ it's all over your breath» з пісні Бейонсе «Pray You Catch Me» (альбом Lemonade 2016 року). (Альбом, звичайно, був про невірність Джей-Зі)

Один з підписників припустив під цим дописом, що Machine Gun Kelly, можливо, зраджував її з гітаристкою Софі Ллойд. Фокс зухвало прокоментувала у відповідь: «Можливо, я зрадила його із Софі».   

Меган Фокс
Останній пост Меган Фокс в Інстаграм про зразу Колсона Бейкера

Нагадаємо, про роман 36-річної Меган Фокс і 32-річний Колсон Бейкер вперше стало відомо влітку 2020-го року, у розпал пандемії ковіду, коли весь світ сидів по своїх домівках зачинений. Акторка навіть знялася у кліпі коханого. Згодом Меган і Колсон зізналися у коханні прилюдно, часто з’являлися на вечірках і червоних хідниках разом, демонструючи свої сильні почуття один до одного.

Меган Фокс і Колсон Бейкер
Меган Фокс і Колсон Бейкер

Фото: Інстаграм