Пісня Тіни Кароль і SHUMEI «Стерва» на першому місці в трендах YouTube

Номер один в трендах музичного YouTube – дуетна пісня Тіни Кароль і SHUMEI «Стерва». 

Вже через кілька днів після прем’єри пісня «Стерва», яку записали Тіна Кароль та молодий співак SHUMEI, потрапила на перше місце в тренди музичного YouTube і більш ніж 800 тисяч прослуховувань. 

Пісня «Стерва» - це історія про пристрасне кохання, без якого міцні та стійкі відносини неможливі. Образи, ревнощі та скандали - це лише перешкоди на шляху до міцного, щирого та справжнього кохання.

Тіна Кароль і SHUMEI
Тіна Кароль і SHUMEI

«Працювати з Тіною було задоволенням. Тіна - людина, яка захоплює тебе з першої зустрічі. Її можна описати багатьма словами, але її основною якістю, яка мене вразила, є її простота та людяність, якою, на жаль, не всі володіють», - каже SHUMEI.

Пісня «Стерва» була написана Тіною Кароль. Для втілення змісту Тіна шукала партнера для дуету, і найкращим голосом виявився голос SHUMEI.

SHUMEI
SHUMEI

«SHUMEI - найбільш перспективний артист нового покоління в Україні. Його унікальний тембр не можна сплутати з будь-яким іншим голосом у світі. Хрипота та мужність  його вокалу надали цій композиції крутого змісту. Я дуже задоволена цією співпрацею», - каже Тіна Кароль.

Зйомки кліпу на пісню «Стерва» проходили на Львівському залізничному вокзалі. Історію палкого кохання втілили популярні українські блогери та актори Богдан Шелудяк та Юлія Свіжинська. 

Тіна Кароль
Тіна Кароль

«Маю за честь вже втретє створювати музичне відео для Тіни Кароль. Кінопаралель між співаками та акторами  була створена задля заглиблення у зміст та характер цього дуету», - говорить режисерка кліпу Ната Курган, яка раніше створила такі відео роботи для Тіни Кароль, як «Не святі» та «Троянди»  

Разом з премʼєрою пісні «Стерва» Тіна Кароль випустила новий  альбом «Троянди» , куди увійшли  раніше випущені хіти та нові пісні .

Тіна Кароль і SHUMEI
Тіна Кароль і SHUMEI
Пісня Тіни Кароль і SHUMEI «Стерва
Пісня Тіни Кароль і SHUMEI «Стерва» на першому місці в трендах YouTube
Тіна Кароль і SHUMEI «Стерва»

Нагадаємо, Тіна Кароль раніше записала ліричний дует з Ivan Navi

Фото: пресслужба