«Пекельні борошна»: Євген Клопотенко запускає кулінарне шоу

25 березня о 10:10 в ефірі телеканалу СТБ українці побачать особливу кулінарну прем’єру — «Пекельні борошна з Євгеном Клопотенком». Проєкт є власною розробкою СТБ і має на меті в легкій та пізнавальній формі нагадати глядачам, якою різноманітною та багатою на смаки є давня українська кухня. Ведучий проєкту — український шеф-кухар, ресторатор, амбасадор борщу, дослідник національної кухні та переможець п’ятого сезону «МастерШеф» Євген Клопотенко.

Євген Клопотенко
Євген Клопотенко і Наталка Денисенко

За словами творців проєкту, ведучому є чим здивувати глядачів, адже Євген Клопотенко, як справжній дослідник традицій української гастрономії, має глибокі знання про старовинну українську кухню та її історію. А допомагатимуть йому в цьому улюблені українські зірки, серед яких Надія Матвєєва, Даша Астаф’єва, Григорій Решетник, Тарас Тополя, Ольга Сумська, Тарас Цимбалюк та інші.

«Я вивчаю їжу багато років і знаю напевно, що їжа — це історія людей. Це культура родин. Це частина національної ідеї. І все, що росте у нашій землі, унікально смачне.

Бо українська земля особлива: трохи енергії наших людей, їхньої любові, сили, магічності та чорнозем, подібного якому ніде немає. Саме цією історією я прагну поділитися у «Пекельних борошнах» — разом з моїми зірковими гостями готувати українські страви, розказувати про унікальні українські продукти та спеції, дізнаватися більше про сімейні традиції відомих українців з різних куточків нашої країни.

Проєкт подарував як зустрічі з давніми друзями, так і нові несподівані знайомства, разом ми сміялися і плакали, але головне, що нас об’єднувала їжа, українська їжа», — зазначає Євген Клопотенко.

Євген Клопотенко
Євген Клопотенко
Євген Клопотенко
Євген Клопотенко

Фото: пресслужба СТБ