Олена Шоптенко травмувалася і готується до операції

Олена Шоптенко розповіла про отриману травму і приготування до операції

Відома українська хореографка та танцівниця Олена Шоптенко отримала серйозну травму ноги через що в найближчі два місяці не зможе танцювати. Через нещасний випадок вона порвала дві зв’язки колінного суглоба, тому через кілька днів чекає не операцію. А після – два місяці реабілітації, тож не зможе працювати – вести танцювальні заняття і дитячі майстер-класи. 

«Охочого доля веде, а того, хто не бажає - тягне». Я відчувала, що давно пора було трохи зменшити темп. Тепер у мене просто немає шансів цього не зробити. Через нещасний випадок 2 порвані зв’язки колінного суглоба з 4-х і операція через кілька днів. Після - реабілітація 2 місяці.

Я не буду говорити, наскільки для мене важливі ноги і які у мене зараз відчуття, таких травм у мене не було ніколи. Проте всередині є впевненість, що через деякий час все буде, як раніше, тому що я, як мінімум, зроблю для цього все можливе», - запевняє Олена. 

Олена Шоптенко
Олена Шоптенко отримала травму

Зараз Олена Шоптенко пересувається за допомогою милиць. Але сприймає цю ситуацію по-філософськи спокійно – можливість нарешті трохи уповільнити темп життя і відпочити.

«Найближчі 2 місяці точно ніяких занять і майстер-класів, однак, сприймаю всю цю ситуацію як можливість нарешті зробити те, на що ніколи не вистачало часу. І черговий раз переконуюся, що найцінніше - це здоров’я і люди. Я безмежно вдячна близьким і друзям за підтримку, навіть просто слова здатні лікувати. Висновок: Слухати себе і своє тіло - це навичка, яку бажано набути якомога раніше, інакше бити буде по найболючішому», - пише танцівниця. 

Олена Шоптенко на милицях
Олена Шоптенко після отриманої травми пересувається на милицях
Олена Шоптенко показала травму ноги
Олена Шоптенко травмувала ліву ногу
Олена Шоптенко із сином
Олена Шоптенко із сином

Фото: Інстаграм