Олена Кравець: «Кожного дня все глибше звалююсь у прірву відчаю та втрати всіх сенсів»

Олена Кравець розповіла, що їй допомагає подолати «вигорання» і депресію

Зірка Жіночого кварталу та Студії «Квартал 95» Олена Кравець зізналась, що останнім часом переживала складні часи – відчувала моральну втому та депресію. Це навіть почало впливати на стосунки у родині. Акторка зізналась, що наважилась на декілька днів втекти від усіх аби трохи відпочити і перезавантажитись. 

«На початку року  я попливла… Зрозуміла це не одразу, спочатку послалася на втому, але з часом стало очевидним - я не витримую, не можу впоратись з собою, кожного дня все глибше звалююсь у прірву відчаю та втрати всіх сенсів. Цей стан очікувано впливав на стосунки у сім’і , атмосферу в домі та взагалі на все…

І тоді я вперше замислилася про втечу. Вперше в житті вирішила поїхати з дому без приводу. Сама. Туди, куди хочу, а не туди куди треба або хоче родина. Мені хотілося усамітнення, мовчання та тиші, хоча б відносної… Хотілося сховатися десь від усього світу і випасти з усіх його регістрів, пропасти з радарів», - написала у соцмережі Кравець.

Олена Кравець
Олена Кравець

Місце, куди поїхала Олена, назвала «своїм особистим загублений рай». Це виявився спа-центр у Полтавській області. Тож акторка на кілька діб усамітнилась, вимкнула телефон, набрала із собою книжок і занурилась в особистий ретрит. 

«Зайшла в теплий будинок, кинула речі, включила чайник. Зателефонувала домашнім – я приїхала, все добре. Наважилась та сказала, що не буду виходити на зв’язок деякий час і ви мені не дзвоніть, якщо не критично, добре? 

 Я поклала слухавку, вийшла послухати шум сосен на терасу і, здається, в той самий момент, нарешті, відчула той самий зв’язок з собою… Попереду було 5 днів на самоті. Це справжня розкіш для мене, а у ці часи особливо, та я розуміла: коли хитається світ,- як внутрішній, так і зовнішній, - треба встояти на ногах. Тому я тут. Набрала багато книжок (як завжди), але прочитала всього одну», - написала акторка.

Олена Кравець
Олена Кравець

А ще Олена зізналась, що під час цієї відпустки їй вдалося набратися нових сил. 

«Я налагодила зв’язок з серцем та трохи розгладила душу, наповнила свої внутрішні колодязі… Повернулася ніби нова, всі помітили. Чоловік сказав, що заради таких перетворень готовий до моїх «втеч» щомісяця», - написала вона. 

Олена Кравець і раніше любила відпочивати у малолюдяних місцях. А також розповідала про проблеми у родині