Олександра Зарицька з KAZKA розповіла, скільки грошей витрачає на місяць

Фронтвумен гурту KAZKA Олександра Зарицька не з тих співачок, які живуть на широку ногу. Навпаки, артистка намагається жити скромно і на невеликі заробітки не нарікає, тим більш під час війни. Також в інтерв’ю Славі Дьоміну Зарицька розповіла, скільки грошей вони з нареченим, музикантом і motion-дизайнером гурту Hawx Павлом Тараненком планують витратити на весілля.

«В Україні важко заробити на музиці. Я не та людина, яка буде розповідати про це», - зізнається співачка. 

Олександра Зарицька
Олександра Зарицька, фронтвумен KAZKA

«У скільки разів твої заробітки впали після початку великої війни?» - запитав ведучий у лідерки гурту KAZKA Олександри Зарицької. 

«Давай візьмемо таку ситуацію – в нашій країні немає війни. Тоді б я хотіла заробляти якомога більше. Бо в мене буде дитина, нам треба з Пашею робити якийсь цікавий бізнес. 

Сьогодні я стараюся дуже себе обмежувати і багато не витрачаю. На сім'ю на місяць потрібно десь 2 тисячі доларів, на мене особисто тисяча. Я не купую брендові речі, не люблю такого. Я намагаюся відкладати і витрачати більше на сім'ю, на будинок, на ремонт. У нас немає спільного з Пашею бюджету.

Ми збираємо на весілля. Не хочеться нічого робити за мільйон доларів. Це для мене завжди було смішно. На весілля не можна витрачати більше 15 тисяч доларів. Це реально, адекватно і по-людськи», - каже Зарицька.

Олександра Зарицька та Слава Дьомін
Олександра Зарицька та Слава Дьомін
Tags