Олександр Кривошапко одружився втретє

Український співак, фіналіст «Х-Фактору» Олександр Кривошапко одружився втретє. Про це сам артист повідомив в Інстаграм. Обраницею 30-річного Кривошапко стала дівчина на ім’я Марія, яка працює косметологом. Гучного весілля не було через війну – артист саме зараз у складі добровольчого батальйону захищає Україну від російської навали. Тож відсвяткують на наступний день після перемоги України, як сказав Сашко.

«Ця історія про подолання! Ми багато що пройшли і усвідомили. Разом створювали фонд, і далі підемо також разом. Зараз не на часі галасливе святкування. Погуляємо ми наступного дня після нашої перемоги! Тобто зовсім скоро», - каже Кривошапко.
 

Олександр Кривошапко з дружиною
Олександр Кривошапко з третьою дружиною Мариною

Нагадаємо, що Олександр Кривошапко родом з Маріуполя. Став відомим після участі в вокальному шоу «Х-Фактор», а також гучним романом та шлюбом з відомою хореографинею Тетяною Денисовою, яка старша нього на 12 років. Пара одружилася у 2011 році, але після численних гучних сварок невдовзі розійшлася.

Другою дружиною Олександра стала українська актриса та модель Марина Кінські. В серпні 2017 року у пари народилася донька Аліса. 

Олександр Кривошапко Олександр Кривошапко з донькою Алісою
Олександр Кривошапко з донькою Алісою

Фото: Інстаграм