Не впізнати: Alyosha розповіла, на скільки схудла через стреси

Співачка Олена Тополя, яка раніше виступала під сценічним псевдонімом Alyosha, розповіла, що через постійний стрес дуже схудла. Ще на початку повномасштабного вторгнення артистка разом з трьома дітьми поїхала в США, до мами чоловіка – Тараса Тополі, яка дала їй прихисток.

Але далеко від дому, навіть у цілковитій безпеці, Alyosha не відчувала спокою і постійно переживала за чоловіка, який був на фронті та за рідних. Тож через деякий час вирішила повертатись в Україну. Всі ці стреси не пройшли марно.

Олена Тополя у синьому светрику
Співачка Олена Тополя

«Раніше я була трошки повніша, зараз схудла на 10 кілограмів. Наприклад, з моменту Євробачення, де я брала участь, ще більше – там я важила, здається, кілограмів 60. Зараз я важу 44 кг. Це все через стреси. Емоції постійно тебе випалюють. Постійно щось таке відбувається, що випалює тебе фізично. Але я намагаюсь їсти. Сподіваюсь, що це такий період і він пройде, і я наберу трошки ваги», - розповіла Олена Тополя в інтерв’ю ТСН.

Alyosha у червоній сукні
Alyosha схудла на 10 кг

Але Alyosha запевняє, що це не анорексія, що вона почувається добре.  

«Це не анорексія. Я не обмежую собі в харчуванні, в мене просто на це іноді немає часу. Я не встигаю поїсти, а коли, втомлююсь, то вже і не хочу. Приходжу додому втомлена і просто іду спати. Тим паче, коли бабуся чи няня вже вклали дітей до ліжка», - каже співачка.

Також Олена Тополя розповіла, що після третіх пологів стала нижчою на 4 см – раніше ріст співачки був 1, 63 см, а зараз становить 1, 59 см. Але Олена каже, що ходить на тренування, розтягує хребет і займається відновленням свого здоров’я. 

Співачка Олена Тополя
Співачка Олена Тополя

Також читайте про улюблені б'юті-процедури Олени Тополі.

Фото: Інстаграм

Tags