Варто чи ні: співачка Alyosha планує змінити своє сценічне ім’я

Українська співачка Alyosha, дружина лідера гурту «Антитіла» Тараса Тополі, вирішила, що настав час змінити свій сценічний псевдонім. Артистка звернулася до своїх шанувальників в Інстаграм аби ті дали їй пораду – на яке саме сценічне ім’я має змінити вже популярне Alyosha. 

«Багато моїх шанувальників давно мені пишуть з любов’ю, ніжно та лагідно: «А не хотіли б ви змінити свій псевдонім?». Я думаю про це і думаю вже досить давно. Це досить важкий процес. Але вирішила, що це треба зробити.

Але в мене є питання! На який змінити Alyosha? Це питання поки що найскладніше, напевно. Тому, я прошу вашої допомоги. Підкажіть, накидайте свої ідеї, як би ви хотіли чути співачку, яка зараз перед вами? З яким ім'ям ви хотіли б її чути? Сценічним ім'ям», — зазначила співачка. 

Alyosha
Alyosha

Підписники почали писати свої варіанти, але найбільше зійшлися на тому, що співачці треба виступати надалі під своїм справжнім ім’ям – Олена Тополя.

«Олена Тополя. У вас чудове власне ім'я та прізвище», - пишуть у коментарях. 

Але було багато і тих, хто категорично не згоден, аби артистка змінювала свій сценічний псевдонім: «Це імʼя, з яким вас вже знають люди, імʼя, з яким ви стали відомою. Воно і є ваш власний бренд. Коли кажеш Alyosha точно розумієш , про кого мова. Тут і музична історія і якась особиста. Тому, нічого не треба змінювати».

Фото: Інстаграм

Tags