Мурат Налчаджиоглу підтвердив розлучення з другою дружиною і роман з новою дівчиною

Колишній чоловік Ані Лорак, бізнесмен турецького походження Мурат Налчаджиоглу підтвердив чутки, які останні місяці ширилися ЗМІ, про своє розлучення з другою дружиною, візажисткою Лілією Реус. Пара зіграла весілля влітку 2023 року, але вже через кілька місяців «побила горщики». Вони не з’являлися разом та відписалися один від одного в Інстаграм. Що стало причиною, невідомо, але вже невдовзі Мурат Налчаджиоглу почав з’являтися в компанії нової дівчини, блогерки та співачки Анастасії Foxy. 

А сьогодні Налчаджиоглу офіційно підтвердив розлучення з Лілією Реус і свій новий роман з Анастасією Foxy.

Та попросив підписників у соцмережах дати спокій та не турбувати його та його нову кохану.

Мурат Налчаджиоглу
Мурат Налчаджиоглу

«Я завжди волію мовчати про те, що відбувається в моєму особистому життя. Але я бачу, що це все відбувається через дивних людей, які просто живуть в екранах телефонів в соціальних мережах та нічого не знають про реальне життя. 

Я хочу аби всі перестали турбувати мене та Анастасію, будь ласка, тому що вона не брала участь в моєму процесі розлучення з моєю колишньою дружиною. Рішення, яке я ухвалив стосовно припинення шлюбу, це сталося ще до того , як дізнався про Анастасію. Будь ласка, поважайте людей та їхній вибір. Дякую за розуміння і будь ласка, припиніть турбувати нас», - Налчаджиоглу.

Мурат Налчаджиоглу і Анастасія Foxy
Мурат Налчаджиоглу і Анастасія Foxy

Також турецький бізнесмен зазначив, що зараз з новою коханою дівчиною щасливий як ніколи:

«Іноді ви обираєте шлях, який може бути дивним для деяких людей, але вони не знають, що насправді добре для людей, які обирають цей шлях.

В цей момент я відчуваю з нею повну гармонію в житті. Я живу своє життя, яке ніколи не відчував і яке ніколи не скінчиться», - написав у сторіс Інстаграм Мурат.

Нагадаємо, Мурат Налчаджиоглу був одружений зі співачкою Ані Лорак з 2009-й по 2019-й роки, від якої є 12-річна донька Софія. Другою дружиною турецького бізнесмена стала візажистка Лілія Реус.

Анастасія Foxy
Анастасія Foxy - нова кохана Мурата Налчаджиоглу
Анастасія Foxy
Анастасія Foxy - дівчина Мурата Налчаджиоглу
Мурат Налчаджиоглу
Мурат Налчаджиоглу зробив заяву про своє друге розлучення