Молодший син Наомі Воттс і Лієва Шрайбера з’явився в дівочому образі на Тижні моди в Нью-Йорку

Зараз у Нью-Йорку проходить Тиждень моди. На один з показів Khaite прийшла голлівудська зірка Наомі Воттс. Компанію їй склав молодший 15-річний син Самуель Кай Воттс. Хлопець вперше з’явився публічно перед фотокамерами у дівочому образі – у довгій сукні, на підборах, з мейкапом і довгим волоссям. Зіркові батьки підтримують сина в усьому, в тому числі і в пошуку власного «я», даючи дитині самовизначитись.

Треба зазначити, що хлопчик почав перевдягатися у дівоче вбрання ще у ранньому підлітковому віці – частенько папараці фотографували його разом з мамою на вулицях Нью-Йорка. Але на світському заході він так з’явився вперше.

Наомі Воттс із сином
Наомі Воттс із молодшим сином

Нагадаємо, у Наомі Воттс двоє синів від актора Лієва Шрайбера. Старшому Александру 16 років, а молодшому Самюелю- 15. Пара розійшлася у 2016 році. Після цього і Наомі і Лієв побудували нові щасливі стосунки і продовжують спілкуватися та виховувати дітей. Наомі Воттс у 2023-му вийшла заміж за зірку серіалу «Ранкове шоу» Біллі Крудепа, а Лієв Шрайбер одружений на «Міс Південна Кароліна» Тейлор Нейсен, яка народила торік донечку.