Наомі Воттс вийшла заміж за колегу по серіалу «Циганка»

Наомі Воттс вийшла заміж за колегу, з яким знімалася разом в серіалі «Циганка»

54-річна Голлівудська акторка Наомі Воттс («Кінг-Конг», «Малголленд Драйв», «Дзвінок», «21 грам») вийшла заміж за свого колегу, 54-річного американського актора Біллі Крудапа («Ранкове шоу», «Чужий: Заповіт», «Їсти, молитися. Кохати»). Воттс поділилася фотографією в Інстаграм, на якій вона та Крудап стоять на сходинках перед будівлею, дуже схожою на суд Манхеттена. Актриса у білій довгій сукні Oscar de la Renta з букетом білих квітів у руках. 

«Побралися», - лаконічно підписала наречена весільний знімок.

Наомі Воттс та Біллі Крудап
Наомі Воттс та Біллі Крудап одружилися
Наомі Воттс та Біллі Крудап
Наомі Воттс та Біллі Крудап зіграли весілля

Наомі Воттс та Біллі Крудап разом знімалися у серіалі «Циганка» у 2017-му, ймовірно, саме там, на знімальному майданчику у них і почалася їх романтична історія кохання. Вони не афішували свої стосунки практично п’ять років. Вперше з’явилися на публіці разом у лютому 2022-го на червоному хіднику Премії гільдії кіноакторів.

Біллі Крудап є батьком 19-річного сина Вільяма Аттікуса Паркера, який був народжений у стосунках з Мері Луїзою Паркер. А Наомі Воттс має двох дітей від актора Лієва Шрайбера, з яким прожила 11 років: 14-річного Кая та 15-річного Олександра. 

Наомі Воттс у білій сукні
Наомі Воттс у весільній сукні Oscar de la Renta
Наомі Воттс
Наомі Воттс наречена
Наомі Воттс та Біллі Крудап
Наомі Воттс та Біллі Крудап не афішували свій роман

Читайте також, кого обрала за нареченого зірка серіалу "Дивні дива" Міллі Боббі Браун.

Фото: Інстаграм